Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Володимир Зеленський приїде до Харкова у вересні

На цьому тижні у президента запланована поїздка до Запоріжжя і Бердянська.

Президент України приїде з офіційним візитом до Харківської області вже у вересні. Програма візиту поки не відома.

Візит Володимира Зеленського запланований на перші числа вересня. Інформацію про це KHARKIV Today підтвердили кілька джерел.

Також перший заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Тетяна Єгорова-Луценко повідомила, що мова йде про найближчі два-три тижні. Президента хочуть запросити на будівництво Обласного центру онкології в Помірках.

"Коли до нас приїде гарант Володимир Олександрович, ми попросимо, щоб він відвідав саме це місце, подивився, долучився, допоміг. Тому що це основний, важливий проєкт, який запланований на найближчий період. Голова адміністрації хоче, щоб гарант особисто подивився", — сказала під час спілкування з журналістами Єгорова-Луценко.

Як писав KHARKIV Today, в новому онкоцентрі буде три лікувальних корпуси, корпус відділення променевої терапії і радіотопної діагностики, консультативна поліклініка. Онкоцентр буде розрахований на 510 ліжок, будівництво буде проходити в чотири черги.

Нагадаємо, Володимир Зеленський був в Харкові останній раз у листопаді 2019 року на поданні Олексія Кучера. Тоді на нараду на території Харківського авіапідприємства не запросили міського голову. Кернес досі не домігся особистої зустрічі з президентом. KHARKIV Today писав, як Зеленський ігнорує Кернеса.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.