Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Власника харківського клубу судитимуть за роботу закладу в нічний час

Фото: Харьковская областная прокуратура
Прокуратура спрямувала до суду звинувачення щодо організатора нічного клубу.

Прокуратура спрямувала до суду звинувачення щодо організатора нічного клубу.

До суду спрямували обвинувальний акт відносно чоловіка, який організував роботу нічного клубу під час карантину. Про це повідомили в пресслужбі Харківської обласної прокуратури.

Слідчі встановили, що чоловік не був зареєстрований як фізична особа-підприємець, водночас уклав договір оренди приміщення на Московському проспекті, де організував нічний клуб. З'ясувалося, що клуб працював в заборонений час в період карантину.

"Не дивлячись на карантинні обмеження та вимоги, встановлені Кабінетом міністрів України з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, клуб працював після 22:00 в період, коли це було заборонено", — пояснили в прокуратурі.

клуб
Фото: Харківська обласна прокуратура

Обшуки в клубі провели 4 грудня. Там знайшли документи, алкоголь, світлове та музичне обладнання, комп'ютери.

Відзначимо, підозру чоловікові вручили ще 5 грудня. Він знімав приміщення для клубу "Malina" (проспект Московський, 47).

Ще в липні минулого року міська рада Харкова просила закрити цей заклад "у зв'язку з відкритим ігноруванням правил карантину". Відповідне  розпорядження підписав керівник робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації в Харкові Андрій Руденко. Повідомлялося, що робота закладу буде припинена до особливого розпорядження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власник харківського ресторану, де вбили чоловіка, може сісти на три роки

Чоловіка звинувачують за ч. 1 ст. 325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 1000 до 3000 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт до шести місяців, обмеження або позбавлення волі до трьох років.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.