Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Вибух гранати пошкодив приватний будинок на Салтівці

Фото: Нацполиция в Харьковской области
Вибухнула ручна граната РГД-5.

Копи розшукують того, хто кинув гранату до двору приватного будинку.

О 14:40 15 листопада до поліції зателефонував харків'янин і повідомив, що  у дворі його приватного будинку на вулиці Бестужева був вибух. Ніхто не постраждав. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіціі в Харківській області.

На місці події поліцейські виявили воронку діаметром близько десяти сантиметрів і пошкодження паркану і будинку. Вибухотехніки встановили, що вибухнула ручна граната РГД-5.

Фото: Нацполиция в Харьковской области

Відомості про подію в поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Поліцейські розшукують причетного до злочину.

Нагадаємо, в п'ятницю, 13 листопада, слідчі прийшли з обшуком додому до 44-річному харків'янина — сина підозрюваного. Один з мешканців будинку зустрів їх з гранатою. Він погрожував підірвати її, а потім зайшов до будинку. Правоохоронці ввели спеціальну поліцейську операцію "Грім". З будинку, де проживає зловмисник, і сусідніх домоволодінь евакуювали 10 осіб. Після переговорів, які тривали кілька годин, чоловік віддав гранату і здався. У суботу, 14 листопада, чоловіка, який погрожував поліції гранатою, відправили до СІЗО

 

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.