Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Вербувальницям дівчат для проституції в РФ дали по п'ять років в'язниці

Одну зі зловмисниць спіймали на "Гоптівці".

Дівчатам обіцяли високу зарплату і хороші умови проживання, однак насправді везли до московського будинку розпусти.

Двох українок, які вербували дівчат для заняття проституцією в Росії, засудили до п'яти років позбавлення волі. 15 червня вирок суду вступив в силу, — повідомили в Державній прикордонній службі України.

Слідчі встановили, що вербувальниці шукали в Україні жінок, які перебували в складному становищі, щоб передати до публічного будинку в Москві.

"Завербованим жінкам, які в подальшому повинні були надавати сексуальні послуги, обіцяли високий рівень заробітку і хороші умови проживання", — відзначили в прикордонслужбі.

Одну з вербувальниць затримали в кінці листопада 2017 року на пункті пропуску "Гоптівка", коли та супроводжувала двох завербованих дівчат до Москви. Через деякий час спіймали і спільницю —мешканку Дніпропетровської області.

Зловмисниць визнали винними за ч. 2 ст. 149 (торгівля людьми) Кримінального кодексу України та засудили до п'яти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Як писав KHARKIV Today, в Харкові СБУ накрила мережу борделів.

Співробітники Служби безпеки України викрили чотирьох осіб, які організували в Харкові мережу інтимних салонів. Слідчі встановили, що угруповання підшукувало жінок в складному матеріальному становищі і пропонувало їм роботу з хорошою зарплатою. Однак під час оформлення плани змінювалися і дівчат вербували для заняття проституцією. Зловмисникам вдалося втягнути в таку схему понад сто дівчат.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.