Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

В яких будинках Харкова безкоштовно встановлять лічильники тепла

Встановлювати прилади почнуть з 25 серпня і завершать 30 вересня.

"Тепломережі" планують встановити прилади обліку теплової енергії в 33 будинках Шевченківського району, в 19-ти - Московського, 8-ми - Немишлянського і 6-ти будинках Слобідського. Робити проведуть з 25 серпня по 30 вересня.

У серпні лічильники теплової енергії встановлять в 66 будинках Харкова. Графік установки приладів обліку теплової енергії за гроші з міського бюджету опублікували на сайті КП "Харківські теплові мережі".

Власники або співвласники зазначених будинків повинні до 1 серпня повідомити "Харківські тепломережі" про згоду на установку лічильників, намір узгодити відмінні від запропонованих умови установки лічильника або намір самостійно обладнати будинок лічильниками.

Якщо протягом двох місяців власники (співвласники) будинків не сповістять про своє рішення, їм "ХТМ" самі встановлять лічильники на запропонованих умовах. Відповідь потрібно оформити відповідно до Закону України "Про особливості здійснення права власності в багатоквартирному будинку від 2015 року". Зробити це можна в "Харківських тепломережах" за адресою: вулиця Мефодіївська, 11.

Установка счетчиковУстановка счетчиковУстановка счетчиковУстановка счетчиковУстановка счетчиков

 

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.