Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

В аеропорту "Харків" розповіли, пасажирів яких рейсів будуть перевіряти через коронавірус

Фото: KHARKIV Today
Аэропорт
Аеропорт затвердив алгоритм дій по обслуговуванню прямих рейсів із країн, де були зареєстровані випадки захворюваності на новий коронавірус, - Німеччини, Єгипту та Ізраїлю.

Щоб коронавірус не поширився на територію Харкова, в аеропорту вирішили спорядити персонал додатковими захисними засобами і заздалегідь уточнювати у командира літака інформацію про хворих пасажирів.

На трьох рейсах — Дортмунд (Німеччина) — Харків, Шарм-ель-Шейх (Єгипет) — Харків і Тель-Авів (Ізраїль)— Харків впроваджені додаткові заходи безпеки, — повідомили в прес-службі аеропорту "Харків".

Усім співробітникам, які обслуговують рейси, видали додаткові захисні засоби. Перед прильотом у командира екіпажу уточнюють інформацію про наявність пасажирів, які скаржилися під час польоту на погане самопочуття. Якщо такі виявляться, співробітники аеропорту будуть викликати "швидку" і лікарів санітарно-карантинного пункту для їх подальшої ізоляції і проведення медогляду.

Сотрудников аэропорта снарядили масками. Фото: Восточное региональное управление Госпогранслужбы Украины
Співробітникам аеропорту видали маски. Фото: Східне регіональне управління Держприкордонслужби України

Крім того, представники санітарно-карантинного пункту вимірюють пасажирам зазначених рейсів температуру за допомогою безконтактного термометра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Китайский грипп подбирается к Украине. Как не заболеть?

В аеропорту відзначили: санітарно-карантинний пункт працює цілодобово.

"Усі співробітники аеропорту і інші служби діють згідно із затвердженими технологічними інструкціями і максимально контролюють ситуацію", — заявили в аеропорту.

В аэропорту измеряют температуру. Фото: Восточное региональное управление Госпогранслужбы Украины
В аеропорту вимірюють температуру. Фото: Східне регіональне управління Держприкордонслужби України

Як писав KHARKIV Today, Харьков продолжает готовиться к борьбе с коронавирусом.

26 лютого прикордонники Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України отримали 1000 масок, 1000 пар рукавичок і 15 термометрів для дистанційного визначення температури. Обласна інфекційна лікарня закупила тест-набори на 100 визначень для виявлення нового коронавірусу, лабораторний центр все ще в очікуванні діагностичних наборів. В аеропорту, на "Гоптівці" і двох залізничних вокзалах ввели температурний скринінг.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.