Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Українська збірна з футболу стартувала в "Лізі націй" з перемоги

Фото: УАФ
На поле зустрілася Україна і Швейцарія.

Матч пройшов на стадіоні "Арена Львів". Глядачів на нього не пустили.

3 вересня в стартовому матчі "Ліги націй" українська збірна з футболу виграла у збірної Швейцарії з рахунком 2: 1. Про це повідомили в Українській асоціації футболу.

Українські футболісти впевнено вели м'яч з першого тайму, однак на десятій хвилині м'яч потрапив в штангу воріт, Андрій Яромоленко вдарив повз. Але на 14-й хвилині їм вдалося відкрити рахунок в матчі — 1: 0.

Збірна Швейцарії зрівняла рахунок — 1: 1, коли Харіс Сеферович влучив у ворота Андрія Пятова. На 68-й хвилині українські спортсмени вийшли вперед — Олександр Зінченко забив гол у верхній кут воріт, рахунок став 2: 1. В останні хвилини матчу швейцарці намагалися зрівняти рахунок, проте українці цьому завадили і отримали перемогу в "Лізі націй" в групі "А".

футбол, сборная Украины по футболу, Лига наций

Відзначимо, в наступному матчі збірна України зустрінеться зі збірною Іспанії. Матч пройде 6 вересня.

Нагадаємо, 26 серпня національна збірна України з футболу прибула до Харкова для підготовки до "Ліги націй". Першими почали роботу гравці "Динамо" і "Шахтаря", а також Олександр Зінченко, клуб якого зараз у відпустці. Решта футболістів перебували протягом тижня, після їх клубних поєдинків.

Як писав KHARKIV Today, 27 серпня голкіпер мадридського "Реала", футболіст з Краснограда (Харківська область) Андрій Лунін прибув до готелю Superior Golf & spа Resort перед початком вечірнього тренування.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.