Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Укласти договір з "Харківводоканалом" можна через відділення "Укрпошти"

Відповідно до закону, надавати послуги водопостачання та водовідведення КП "Харківводоканал" має на договірних засадах.

На сьогоднішній день харків'янам вислали 200 тисяч рекомендаційних листів, було укладено близько 100 тисяч договорів.

Укласти договір про надання послуг з централізованого водопостачання та водовідведення можна через відділення "Укрпошти". Про це заявив заступник генерального директора КП "Харківводоканал" Тарас Грущак.

Для того, щоб зробити це, необхідно отримати в поштовому відділенні рекомендаційний лист, що містить два підписаних примірники проекту договору та інструкцію щодо заповнення.

"Варто зазначити, що абонентам необхідно ознайомитися, заповнити та підписати договори не пізніше 30 днів з дати їх отримання. Підписані договори можна повернути через клієнтські відділи підприємства або за допомогою засобів поштового зв'язку. На сьогоднішній день нашим підприємством через поштові відділення було відправлено понад 200 тисяч рекомендаційних листів. Всього загальна кількість укладених договорів склала близько 100 тисяч примірників", — зазначив Грущак.

З 1 травня минулого року вступив в силу Закон "Про житлово-комунальні послуги" від 09.11.2017 №2189-VІІІ. Відповідно до нього, "Харківводоканал" повинен надавати послуги на договірних засадах.

Раніше в КП повідомляли, що жителі Харкова зможуть укласти договори з комунальним підприємством "Харквводокал" про надання послуг з централізованого водопостачання та водовідведення протягом п'яти місяців з дня закінчення карантину.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.