Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

Укладати договір з "Харківводоканалом" можна протягом п'яти місяців після закінчення карантину

Харьковводоканал. Фото: KHARKIV Today/Сергей Козлов
Зараз жителі будинків не можуть збиратися для прийняття важливих рішень.

В "Харківводоканалі" кажуть: співвласники багатоквартирних будинків не можуть зібратися для вирішення про вибір договору через загрозу поширення коронавірусу, тому терміни продовжили.

Жителі Харкова зможуть укласти договори з комунальним підприємством "Харківводокал" про надання послуг з централізованого водопостачання та водовідведення протягом п'яти місяців з дня закінчення карантину. Про це повідомили в "Харківвоканалі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Комуналка в період карантину: мобільні каси і  абонвідділи "Харківводоканалу" не працюють

"Оскільки в умовах карантину співвласники багатоквартирних будинків не мають можливості провести загальні збори, зібрати підписи і колективно прийняти рішення про вибір моделі організації договірних відносин, Верховна Рада внесла деякі зміни до законодавчих актів, відклавши терміни укладання договорів на п'ять місяців з дня закінчення карантину", — пояснив заступник генерального директора — директор департаменту збуту "Харківводоканалу" Тарас Грущак.

Як писав KHARKIV Today, з 1 травня 2019 року набув чинності закон "Про житлово-комунальні послуги", який передбачає надання комунальних послуг споживачам за договорами. Співвласники багатоквартирних будинків повинні були укласти договори до 1 травня 2020 року.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.