Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Верховній Раді розповіли, скільки нардепів захворіли коронавірусом

Цифру озвучив голова Верховної Ради.

Народних депутатів попросили не ігнорувати масковий режим в будівлі парламенту.

31 серпня на нараді голів депутатських фракцій і комітетів голова Верховної Ради України Дмитро Разумков заявив, що з початку епідемії коронавірус підтвердили у 23 народних депутатів і 7 співробітників апарату Верховної Ради. Про це повідомили на сайті Верховної Ради України.

"Ситуація непроста. Я підтримав би позицію щодо того, щоб заслухати міністра охорони здоров'я про розвиток ситуації з коронавірусом в Україні, за прогнозами і підготовці установ медичної сфери і освіти. Навіть у Верховній Раді на сьогодні ми маємо 23 колег, які захворіли або зараз хворіють . І 7 випадків в апараті Верховної Ради", — сказав Разумков.

Він побажав тим, хто ще хворіє, якнайшвидшого одужання. Всіх народних депутатів попросили дотримуватися маскового режиму в сесійній залі, знімати маску тільки під час виступів.

Як писав KHARKIV Today, в кінці березня коронавірус підтвердили у нардепа з Харкова Олександра Лукашова. Балотувався він від "Опозиційної платформи — За життя" по 113 округу (Луганська область), живе в Харкові.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.