Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У селищі Дергачівського району — спалах коронавірусу

Фото: livejournal.com
Підтверджено чотири випадки коронавируса, всі хворі — члени однієї сім'ї.

Сім'я проходить лікування в харківській лікарні.

Станом на 4 червня в селищі Козача Лопань (Дергачівський район) виявлено чотири випадки коронавірусу. Всі хворі — члени однієї сім'ї. Про це повідомив KHARKIV Today заступник голови Дергачівської районної державної адміністрації Костянтин Лизлов.

У одного члена сім'ї є симптоми, при цьому у трьох інших хвороба проходить безсимптомно. З родиною контактували 11 осіб, у них вже взяли аналізи і чекають результатів.

"У нас чотири госпіталізованих, які з позитивним результатом тесту. Це всі в ближніх контактах — родичі. Один хворий з більш вираженим захворюванням, а решта в легкій формі — безсимптомно. Всі в Харкові. Вони вчасно були доставлені в лікарню. І ще 11 контактних осіб здали тести, ми очікуємо результатів. Всі вони, простіше кажучи, куми, родичі — дочки, онучки", — пояснив заступник голови Дергачівської РДА Костянтин Лизлов.

Коли підтвердився діагноз у жителів Козачої Лопані і в якому вони зараз стані, в Дергачівській РДА не повідомляють, відзначаючи, що така інформація є у "первинки" і сімейних лікарів.

Незважаючи на хворих коронавірусом, в Козачій Лопані сьогодні відкрили ринок. У селищі триває дезінфекція.

"З сьогоднішнього дня він відкритий. Є розпорядження, було засідання комісії. В селищі проводиться дезінфекція автобусних зупинок, залізничної зупинки", — сказав заступник голови Дергачівської РДА.

Як писав KHARKIV Today, сьогодні в Харківській області зафіксували 1165 випадків коронавірусу. За добу померли після ускладнень від коронавірусу ще двоє людей, всього налічується вже 50 померлих. Видужань — 535 чоловік.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.