Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У розпал карантину харківське тролейбусне депо купило меблів на півмільйона гривень

депо
депо
За суму, яку витратили на офісні меблі, можна було купити один б/у тролейбус.

За суму, яку витратило на офісні меблі тролейбусне депо в Харкові, можна було купити один б/у тролейбус.

15 квітня КП "Тролейбусне депо №2" опублікувало укладений договір про закупівлю офісних меблів на 500 тисяч гривень. Документи опубліковані на сайті державних закупівель Prozoorro.

Згідно з інформацією на сайті, торги не проводили, а опублікували вже укладений договір з фірмою "Просто Меблi". При цьому ні кількість меблів, ні її вигляд не вказали. Обмежилися формулюванням "офісні меблі в асортименті".

Меблі фірма повинна поставити до 31 грудня 2020 року, після цього КП "Тролейбусне депо №2" оплатить покупку.

Відзначимо, у вересні минулого року в Тернополі  купили два б/у тролейбуси "Skoda 15TR", вартість одного "рогатого" — 16 тисяч 500 євро, за курсом на той час його вартість в національній валюті була трохи більше 460 тисяч гривень.

Як писав KHARKIV Today, для КП "Тролейбусне депо №2" закуповують нові тролейбуси в  кредит. 57 тролейбусів за 11,5 мільйона євро поставляє до Харкова Луцький "Автоскладальний завод № 1" компанії "Богдан Моторс". Більша частина цієї суми, 8 мільйонів євро — кредит Європейського банку розвитку та реконструкції, ще 2 мільйони євро — кредит Фонду чистих технологій, а 1,5 мільйона євро — власні гроші харківського бюджету. Поки Харків отримав 43 нових тролейбуси.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.