Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У районі "Турбоатома" — смертельна ДТП

ДТП сталася на пішохідному переході.

50-річний чоловік загинув миттєво.

У понеділок, 23 листопада, на проспекті Льва Ландау автомобіль Mercedes на пішохідному переході на смерть збив чоловіка, у якого від зіткнення з машиною відірвало голову. Про це KHARKIV Today повідомив директор "Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" Віктор Забашта.

"Mercedes з прибалтійською реєстрацією збив чоловіка 50 років. Смерть була миттєвою в результаті відкритої черепно-мозкової травми. Наша машина була там через хвилину — о 14:59 надійшов виклик, о 15:00 ми вже були там", — повідомив Забашта.

У поліції інформацію підтвердили і повідомили, що на місце відправили слідчо-оперативну групу.

и

На фотографіях і відео, розміщених в соцмережах, видно, що на проїжджій частині лежить чоловік. Постраждала в результаті зіткнення і іномарка — у "німця" пом'яті бампер і дах, а також розбите лобове скло. Через нього до салону автомобіля під час зіткнення влетіла голова загиблого пішохода. Салон автомобіля також весь в крові і нутрощах чоловіка.

На одному з відео, яке опублікували очевидці в соцмережах, водій Mercedes заявив, що їхав на "зелене світло", а пасажир вибіг на "червоний" сигнал світлофора. Чоловік не представився, але заявив, що відеореєстратора в його автомобілі немає, а сам він після того, що сталося, почувається зле".

"Його голова у мене в машині", — сказав чоловік і схопився за свою голову.

У поліції пообіцяли повідомити подробиці ДТП пізніше — на місці аварії працює слідчо-оперативна група.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.