Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Пісочині невідомі увірвалися до квартири і напали на жінку з немовлям

Фото: Жанна Качуривская/Instagram
Зловмисники вимагали гроші.

Поліцейські розшукують зловмисників. Постраждала просить жителів Пісочина надати записи з камер.

28 жовтня о 8:45 до поліції надійшло повідомлення від 22-річного жителя селища Пісочин (Харківський район) про те, що 20 хвилин тому до його квартири увірвалися двоє невідомих і, погрожуючи ножем дружині, забрали дві тисячі доларів. Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіціі в Харківській області.

Відзначимо, раніше в Instagram постраждала Жанна Качурівська повідомила про напад. За її словами, зловмисники погрожували вбити її дитину.

"Вбивство? Домагання? Грабіж? Ніж біля горла тримісячної дитини ??? 28.10.2020, приблизно в 8:20-8:30 був скоєний напад, пограбування, замах і домагання на нашу сім'ю", — написала жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові на дев'ять років засудили зловмисника, який перерізав горло підлітку

Качурівська пояснила, що невідомі увірвалися до квартири, коли вона була у ванній з дочкою. У цей час її чоловік спав після випитого снодійного чаю. Зловмисники були в чорному одязі і масках. Приставивши ніж, почали вимагати гроші. За її словами, доказів мало, тому вона звернулася до жителів Пісочина надати записи з камер спостереження.

"Розпитайте всіх знайомих і жителів Пісочина — всіх, хто має запис в проміжку з 6 до 11 ранку з авто, магазинів, телефонів, біля "Чудо Маркета" і особливо будинку за адресою: в'їзд Набережний, 10 (відразу навпроти "Чудо Маркета"). Також будуть дуже корисні зйомки з довколишніх будинків", — звернулася жінка.

Слідчі порушили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Поліцейські вилучили речові докази, записи з камер відеоспостереження, розташованих поруч, оглянули двір і квартиру.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.