Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У парку Горького за півмільйона гривень відремонтують лавочки і системи поливу

На ремонт кожного виду об'єктів віддадуть до 200 тисяч гривень.

На ремонт кожного виду об'єктів віддадуть до 200 тисяч гривень, щоб провести закупівлі за спрощеною процедурою.

Центральний парк культури і відпочинку імені Горького хоче полагодити лавочки, опори системи зовнішнього освітлення і системи для поливу за 199 923,60 гривні, 198 600 гривень і 199 047,60 гривні відповідно. Загальна сума ремонту складе 597 571,2 гривні. Це стало відомо з відповідних тендерів, опублікованих на сайті державних закупівель ProZorro.

Полагодити лавочки, електроопори та систему поливу фірми-підрядники повинні будуть до кінця 2020 року. Скільки об'єктів підлягають ремонту, в парку не говорять. Замовник просить рік гарантійного терміну на відремонтовані об'єкти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Парк Горького купить взуття на 197 тисяч гривень

Нагадаємо, в жовтні 2019 року Володимир Зеленський  підписав Закон "Про внесення змін до Закону України "Про державні закупівлі" та деяких інших законодавчих актів України щодо вдосконалення державних закупівель".

Відповідно до закону, використання електронної системи ProZorro стає обов'язковим для здійснення державних закупівель вартістю від 50 тисяч гривень (раніше було встановлено поріг від 200 тисяч гривень), що має допомогти вивести з тіні понад чверть мільйона закупівель на рік.

Відзначимо, на допорогові закупівлі — від 50 тисяч, але менше 200 тисяч гривень — не розповсюджується  дія закону "Про державні закупівлі" в частині термінів проведення процедури закупівлі та документів. Такі закупівлі проводяться за спрощеною процедурою.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.