Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У парку Горького пофарбують каси і кілька атракціонів за 850 тисяч гривень

Роботи планують завершити до серпня.

У парку освіжать арку, пофарбують каси і кілька атракціонів.

Центральний парк культури і відпочинку планує заплатити за послугу з художнього оформлення та відновлення художнього розпису 850 тисяч гривень. Відповідний тендер опублікований на сайті державних закупівель ProZorro.

Згідно з документацією, відновити художній розпис хочуть в компресорній і операторській атракціону "Вежа падіння", на декоративній конструкції "Вхідна група" (вхід о парку), касі, декорації атракціону "Сальто" і операторській, компресорній атракціону "Супер спин", декоративній конструкції "Водна гірка ", кіоску, сценічному подіумі і електрощитовій. Художньо розписувати будуть цоколь атракціону "Ейр рейс".

Розфарбовувати об'єкти планують фарбою на основі водно-дисперсійного акрилу (відрізняється міцністю, водонепроникністю, легко наноситься) з додаванням пігменту. Завершальним шаром фарби нанесуть захисне покриття.

ЧИТАЙТЕ  ТАКОЖ: У Харкові відкриють парк динозаврів

Парк Горького вимагає, щоб фарба не змінювала колір і якість під впливом ультрафіолетових променів і опадів. Гарантію на послугу просять не менше двох років. Якщо художній розпис виявиться неякісним, фірма-підрядник буде усувати недоліки.

Аукціон запланований на 12 січня. Фірма, яка виграє тендер, повинна буде завершити всі роботи до 2 серпня 2020 року.

Як писав KHARKIV Today, раніше парк Горького оголосив тендер на фарбування розважального центру, Будинку жахів і фонтану "Слоники". На нього готові витратити 1 754 500 гривень.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.