Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У міськраді заявили, що Кернес і Кучер сьогодні не зустрінуться

Фото: Сергей Козлов / KHARKIV Today
Харківська мерія спростувала інформацію про дебати.

У міськраді заявили, що Геннадій Кернес і Олексій Кучер зможуть зустрітися тільки після повернення першого.

Сьогодні, 22 жовтня, кандидати в мери Харкова  — чинний міський голова Геннадій Кернес і голова Харківської обласної державної адміністрації Олексій Кучер не зустрінуться в прямому ефірі ток-шоу "Право на владу" на телеканалі "1 + 1". Про це повідомив директор департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міської ради Юрій Сидоренко на своїй сторінці Facebook.

"Як ви розумієте, дебати (в даному випадку це дієслово) з Олексієм Кучером відбудуться тільки після повернення Г. А. Кернеса до Харкова", — написав Сидоренко.

Про запрошення Кернеса Кучером повідомив сьогодні кандидат до Харківської міської ради від партії "Опозиційна платформа — За життя" Анатолій Родзинський. За словами Сидоренка, сам Родзинський використовував таку технологію на минулих виборах, однак вона не стала успішною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кучер пояснив, з якою метою зняв пародію на ролик Кернеса і Добкіна

"Подібну технологію "запрошення" на дебати ще в 2015 році використовував якийсь Родзинський, нинішній член ОПЗЖ, коли анонсував на каналі А / ТВК свої дебати з Геннадієм Кернесом, навіть не поставивши того до відома. Чим для Родзинського закінчилися ті вибори — можна було побачити, тільки уважно придивившись у мікроскоп. Дуже підозрюю, що з тим же результатом ці вибори закінчаться для чергового нав'язливого візаві Кернеса", — зазначив директор департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю міськради.

Голові Харківської ОДА він порадив "не "примазуватися" до імені чинного мера", а розповісти про свої досягнення за час перебування на посаді.

Відзначимо, про дебати також висловився пасинок Кернеса — Родіон Гайсинський. Він повідомив, що його батько не буде виступати в телеефірі, причина — обмеження в ковідному відділенні "Шаріте".

"Вихід в ефір поки неможливо зробити через технічні причини. Вхід до палати пацієнта дозволено тільки рідним — одна людина, один раз на день, на одну годину, при наявності спецперепустки, в супроводі лікаря", — написав Гайсинський.

За словами Гайсинського, інтерв'ю з Кернесом, якого той "дуже хоче", можна буде зробити після переведення з ковідного відділення. Він додав: зараз Кернес доліковує старі хвороби — ускладнення простреленої легені, коронавірусу вже немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це не переворот": в Харківській області почався референдум. СБУ на місці

Нагадаємо, Харківського міського голову Геннадія Кернеса доставили до німецької лікарні "Шаріте" 16 вересня. Пізніше інформацію про наявність у нього коронавірусу підтвердили в Харківській міськраді. На тлі коронавірусу у нього почалося двостороннє запалення легенів і загострилися хронічні хвороби.

2 жовтня друг міського голови Павло Фукс повідомив, що чинний мер отримав негативний тест на COVID-19. За цей період не було жодного фото або відео з харківським міським головою, тільки повідомлення від родичів і друзів, також вони передавали послання з "Шаріте", де нібито не можна фотографувати.

21 вересня перший заступник Кернеса Ігор Терехов повідомив, що міський голова перебуває на реабілітації, його життю і працездатності нічого не загрожує.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.