Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У міськраді Харкова розповіли, чи подорожчає проїзд в транспорті

Фото: Сергей Козлов / KHARKIV Today
На відміну від області, в місті обіцяють, що подорожчання не буде.

Секретар Харківської міськради знає про подорожчання вартості проїзду в приміському транспорті, але в Харкові обіцяє залишити колишні ціни.

У Харкові проїзд в міському електротранспорті і маршрутках не подорожчає. На колишньому рівні залишаться і тарифи за тепло і гарячу воду. Про це повідомив секретар Харківської міської ради Ігор Терехов.

"Ніякого підвищення тарифів на послуги теплопостачання та гарячого водопостачання я не допущу. Якщо потрібна буде дотація з міського бюджету, ми будемо дотувати. Ні у міському електротранспорті не повинно бути подорожчання, ні у міських маршрутках. Я знаю, що в Харківській області є підвищення цін якихось. Але це не повинно стосуватися Харкова. У Харкові я не буду допускати", — сказав Терехов

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Призначення гендиректора Харківських тепломереж перенесли

Як писав KHARKIV Today, проїзд в приміських маршрутках Харківської області подорожчає. З 1 лютого проїзд подорожчає на маршруті №1157 "Харків — Черкаська Лозова", вартість складе десять гривень. Подорожчання торкнеться приміських і міжміських маршрутів, які обслуговує автотранспортне підприємство "Авто-ОВІ".

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.