Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Кучера шукають начальника управління у справах молоді та спорту

Фото: KHARKIV Today
здание ХОГА. Фото: KHARKIV Today
У ХОДА оголосили конкурс. Начальник управління буде отримувати 10 550 гривень.

Кандидати на посаду начальника управління у справах молоді та спорту повинні подати документи до 24 березня.

Харківська обласна державна адміністрація шукає начальника управління у справах молоді та спорту. Відповідне розпорядження від 17 березня "Про конкурс на зайняття вакантної посади державної служби категорії "Б"— начальника управління у справах молоді та спорту ХОДА" підписав голова адміністрації Олексій Кучер.

Згідно з розпорядженням, начальник управління у справах молоді та спорту ХОДА буде отримувати 10 550 гривень.

У кандидата на посаду начальника управління у справах молоді та спорту має бути вища освіта (ступінь магістра), досвід роботи на державній службі або в органах місцевого самоврядування, на керівних посадах. Також він повинен вільно володіти державною мовою. Знання іноземної мови від кандидатів не вимагають. Однак майбутній начальник управління повинен уміти працювати за комп'ютером.

У ХОДА бачать начальника управління ініціативним, комунікабельним, емоційно стабільним і відповідальним. Він повинен вміти управляти і контролювати процес роботи, вести діалог, переговори, роз'яснювати і аналізувати. Крім того, кандидату потрібно знати українське законодавство: Конституцію України, закон "Про держслужбу", "Про запобігання корупції", "Про фізкультуру і спорт", "Про сприяння соціальному становленню та розвитку молоді", "Про оздоровлення та відпочинок дітей", " Про молодіжні та дитячі громадські організації ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Кучера шукають директора департаменту із зарплатою в 12 000 гривень

В обов'язки начальника управління у справах молоді та спорту буде входити реалізація державної політики у молодіжній сфері, сферах фізкультури і спорту, національно-патріотичного виховання, оздоровлення та відпочинку дітей. Він керуватиме комунальними підприємствами, котрі підпорядковуються управлінню, та іншими установами, співпрацюватиме з громадськими організаціями, забезпечуватиме оздоровлення та відпочинок дітей, спортивні заходи, створюватиме умови для працевлаштування молоді.

Бажаючим взяти участь в конкурсному відборі необхідно написати дві заяви: про участь в конкурсі і про те, що кандидат не потрапляв під закон "Про очищення влади" і докласти резюме. Подати всі документи необхідно до 24 березня через  Єдиний портал вакансій державної служби. 

Оцінювання кандидатів пройде 7 квітня в Харківській ОДА (вулиця Сумська, 64). За інформацією можна звертатися за телефонами: 700-02-20, 700-04-41, 700-02-93 (Світлана Шевцова) або по електронній пошті: [email protected].

Відзначимо, з кінця 2019 року виконує обов'язки начальника управління у справах молоді та спорту Юлія Подзолкова.

Як писав KHARKIV Today,  "Харьків-Арена" шукає директора на майно Курченка.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.