Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Харкові зникла 14-річна дівчинка

Фото: ГУ НП в Харьковской области
Марія Ушакова пішла з ліцею вчора.

Дівчинка може перебувати в Харкові, вчора її бачили в районі Південного вокзалу.

11 лютого близько 14:50 після закінчення уроків 14-річна Марія Ушакова пішла з Первомайського ліцею №2. Досі її місцезнаходження не встановлено. Дівчинку бачили того дня ввечері на Південному вокзалі в Харкові, — повідомили KHARKIV Today в черговій частині відділення №1 Лозівського районного відділу поліції Головного управління Нацполіціі в Харківській області.

"Ще немає, шукають. У Харкові може перебувати. Є інформація, що приїхала до Харкова, була на Південному вокзалі вчора", — сказали в черговій частині.

розыск
Марія Ушакова. Фото: ГУ НП в Харківській області

Прикмети Марії Ушакової: зріст 160-165 сантиметрів, середньої статури, сіро-зелені очі, каштанове волосся, на правій щоці — родима пляма.

У день зникнення була одягнена в синю куртку з опушкою на капюшоні, сіру шапку з бубоном і блискітками, сірий шарф, коричневі штани, білий светр з візерунком коричневого кольору і взута в чорні черевики. При собі був рюкзак чорного кольору.

Якщо вам відома будь-яка інформація про місцезнаходження Марії Ушакової, повідомте за телефонами (05748) 3-21-12, 0668340582 (чергова частина), 0680854191 (ювенальна превенція), 0666158170 (сектор кримінальної поліції) або 102.

Як писав KHARKIV Today, в Харкові шукали 15-річного Антона Логвінова, який пішов з дому 8 лютого. Після двох діб пошуків тіло хлопчика знайшли біля мосту в Шевченківському районі. Зараз поліцейські разбираються, було це вбивство чи нещасний випадок.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.