Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Харкові згоріла тонна наркотиків (фото, відео)

Серед згорілого — опіум і канабіс.

Поліцейські спалили майже тонну наркотиків у доменній печі.

Вилучені з незаконного обігу наркотичні рослини, психотропні речовини, прекурсори та обладнання для їх виготовлення спалили на одному з державних підприємств Харкова. Про це повідомили у відділі комунікації облуправління поліції.

Комісія, до якої увійшли співробітники поліції, СБУ та Державної виконавчої служби управління юстиції, простежила за знищенням більше 100 літрів ацетильованого опіуму, більше 300 кілограмів канабісу, майже півтонни знарядь для виготовлення та вживання наркотиків і інших речовин.

Процедура відбувалася таким чином: з вантажного автомобіля скинули наркотичні речовини та обладнання в коробках і пакетах в спеціальну тару і утрамбували. Потім цю тару за допомогою спеціального крана помістили в доменну піч і спалили її вміст.

Де саме знищили наркотики KHARKIV Today не розповіли, зіславшись на конфіденційність відомостей.

"У поліції не сказали, де це. Напевно, вони мали для цього якісь підстави не розголошувати місце знищення. Одне з підприємств міста Харкова", — сказала заступник начальника відділу комунікації ГУ НП в Харківській області Оксана Калмикова.

Як писав KHARKIV Today, СБУ блокировала масштабное производство опасных препаратов с центром в Харьковской области.

Слідство встановило, що зловмисники для виготовлення підробок обладнали один з поверхів приватного будинку на території Харківської області. Готовий фальсифікований продукт вони реалізовували через знайомих фармацевтів в аптечні мережі Київської, Одеської, Львівської та інших областей. Вартість однієї упаковки підробленого препарату стартувала від 10 тисяч гривень

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.