Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Харкові затримали жінку, яка вкрала 30 мільйонів гривень і машину

Жінка ховалася від поліцейських два роки.

Зловмисниця знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання, запобіжний захід обере Святошинський суд Києва. Їй загрожує до 12 років в'язниці з конфіскацією майна.

28 вересня близько 20:30 біля будинку по вулиці Плитковій в Харкові затримали 52-річну жінку, яка майже два роки перебувала в державному розшуку за шахрайство і крадіжку автомобіля. Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіціі в Харківській області.

Слідчі встановили, що жінка займалася шахрайством і крадіжкою в Київській і Дніпропетровській областях. Щоб не потрапити на очі поліцейським, вона змінювала адреси проживання за різними регіонами України.

"Привласнене майно використовувала на свій розсуд, у тому числі для придбання коштовностей з камінням. Жінка раніше неодноразово притягувалася до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів і добре обізнана про методи роботи правоохоронців", — відзначили в поліції.

Жінку оголосили в розшук у 2018 році. Її підозрюють за ч. 4 ст. 190 (шахрайство на суму понад 30 мільйонів гривень) і ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.