Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Харкові закрили один з відділів Міграційної служби

Ілюстративне фото
Причиною став коронавірус.

Забрати вже виготовлений документ можна, але при наявності маски і використанні антисептика.

Тимчасово припинили прийом документів на оформлення паспортів громадян України для виїзду за кордон в Слобідському районному відділенні Головного управління Міграційної служби України в Харківській області (вулиця Ковтуна, 36, Харків). Це пов'язано з посиленням карантинних заходів, — повідомили на сторінці Facebook Міграційної служби Харківської області.

"Запис громадян в системі "Електронної черги" для оформлення паспортів для виїзду за кордон у зазначеному підрозділі також припинена. Тому просимо громадян звертатися до інших підрозділів ГУ Міграційної служби України в Харківській області", — сказано в повідомленні.

Знайти адреси інших підрозділів можна тут. Телефони "гарячих" ліній — (057) 705 52 80 та (093) 123 87 23.

Нагадаємо, з 16 жовтня через поширення коронавірусу відвідувачів не приймають у відділі з питань громадянства Головного управління Міграційної служби в Харківській області ( вулиця 23 серпня, 13а). Тут теж залишили доступною послугу видачі документів.

Раніше закрили відділ оформлення документів №2 Міграційної служби в Харкові (проспект Незалежності, 5). Причина — коронавірус у співробітника.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.