Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Харкові витратять 4,4 мільйона гривень на вирубку і обрізку дерев

"Харківзеленбуд" купить 1880 послуг з вирубки і обрізки дерев.

Роботи заплановані на 2021 рік у всіх районах Харкова.

Спеціалізоване комунальне підприємство "Харківзеленбуд" Харківської міської ради планує витратити на вирубку і обрізку дерев 4 497 000 гривень. Відповідний тендер опублікований на сайті державних закупівель ProZorro.

У документації замовник не вказав обсяги вирубки і обрізки дерев. Замість цього позначив кількість необхідних послуг: з видалення дерев закуповують 650 послуг, з обрізки — 1230 послуг.

"Усі дерева повинні бути обстежені комісією, призначеною рішенням виконавчого комітету Харківської міської ради з обстеження зелених насаджень, які підлягають видаленню на території міста Харкова", — відзначили в "Харківзеленбуді".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На догляд за клумбами та знесення аварійних дерев в Харкові витратять 95 мільйонів гривень

Замовник вимагає після вирубки і обрізки дерев залишити територію в належному санітарному стані, якщо будуть ушкодження підземних комунікацій, елементів благоустрою, будинків або споруд підрядник повинен усунути їх протягом трьох днів.

Аукціон запланований на 25 січня. Надавати послугу фірма, яка виграє тендер, буде до 31 грудня 2021 року.

Як писав KHARKIV Today, в серпні "Харківзеленбуд" замовив  послугу з вирубки і обрізки дерев за 1,9 мільйона гривень. За цю суму обробили 780 дерев, послугу поставляли до грудня 2020 року.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.