Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Харкові розгромили найману квартиру: подробиці

Фото: соцсети
Про те, що з квартири доноситься шум, господареві житла повідомили сусіди.

Як з'ясувалося, орендар віддав знайомим ключі від квартири і поїхав до Києва.

У ніч на четвер, 29 жовтня, в Шевченківському районі Харкова розгромили найману квартиру. Про це повідомили у відділі комунікації обласного ГУ Нацполіціі.

О 02:02 до поліції надійшло повідомлення про те, що в багатоквартирному будинку по вулиці Мирній, 19 сусіди шумлять і розгромили все в квартирі.

а

Коли правоохоронці прибули на місце, вони застали там заявника — господаря квартири — і групу людей. Чоловік сказав поліцейським, що здає квартиру за договором і увечері 28 жовтня сусіди повідомили йому, що з його квартири доноситься шум.

Коли господар приїхав і зайшов до приміщення, він побачив п'яних людей і пошкоджені меблі та техніку. При цьому самого орендаря на місці не було. Як з'ясувалося, квартиронаймач поїхав до Києва, а ключі віддав своїм знайомим. Ті ж  прийшли до квартири розпивати алкогольні напої. Все завершилося погромом. У соцмережах очевидці повідомляли, що крім квартири під "гарячу руку" потрапив ще й ліфт в будинку.

а

Господар написав заяву, а знайомі орендаря розповіли своє бачення ситуації співробітникам поліції. Інформацію внесли до Єдиного обліку Шевченківського райвідділу поліції.

KHARKIV Today раніше писав про те, що жителя Харківської області судитимуть за домашнє насильство над матір'ю.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.