Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Харкові п'яний водій на смерть збив пішохода

Фото: пресс-служба Нацполиции
Це трапилося на проспекті Григоренка

33-річний водій в стані алкогольного сп'яніння збив пішохода на вулиці Петра Григоренка.

Як повідомляють в прес-службі поліції, це сталося 31 січня близько 6:20 ранку. Водій на автомобілі Ford Edge наїхав на 57-річного пішохода. Той помер на місці, а правопорушник залишив його лежати на асфальті і поїхав з місця злочину.

Довго переховуватися не вийшло. Майже відразу після аварії поліцейські знайшли автомобіль в одному з сусідніх дворів. На ньому були характерні для ДТП сліди і механічні пошкодження. Водій сидів у салоні, його затримали.

Подія розслідується за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.  Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого. Також слідчим вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 3 ст. 135 (залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України. 

Як писав KHARKIV Today, 16 січня на проспекті Гагаріна зіткнулися два автомобілі. Від зіткнення одна з машин вилетіла на острівець безпеки. 50-річна жінка, яка там чекала зеленого сигналу світлофора, загинула на місці.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.