Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Харкові посеред вулиці намагалися викрасти людину

Фото: province.ru
Одного з викрадачів затримали перехожі.

Викрадачам загрожує до п'яти років в'язниці.

У Харкові в середу, 5 серпня, на вулиці Аерофлотській біля будинку №14, чоловіка намагалися насильно посадити в автомобіль. Про це правоохоронцям повідомили очевидці події, повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області.

Надзвичайна подія сталася о 15:30. За словами очевидців, четверо людей спочатку затіяли сварку з чоловіком, а потім намагалися насильно посадити його в машину.

"За допомогою громадян один із зловмисників був затриманий на місці злочину. 36-річному потерпілому надали необхідну допомогу. Решта троє невідомих сіли в автомобіль і поїхали з місця події в невідомому напрямку. Через деякий час працівники поліції затримали ще одного нападника", — повідомили в поліції.

Двох чоловіків (35 і 39 років) затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Зараз в поліції встановлюють особи інших зловмисників.

У поліції також повідомили, що потерпілий — житель Харківської області. Він безробітний. За попередньою інформацією, причиною конфлікту могли стати боргові зобов'язання.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом незаконного позбавлення волі або викрадення людини (ч. 2 ст. 146 Кримінального кодексу України). Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.