Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Харкові похолодає і підуть дощі

Фото: Сергей Козлов / KHARKIV Today
Синоптики не виключають шквал вітру і град.

Синоптики попереджають про поступове зниження температури, місцями пройдуть дощі з грозами.

До кінця тижня температура повітря в нашому регіоні опуститься до 21-26 градусів тепла в світлий час доби. Про це KHARKIV Today повідомили в Харківському гідрометеоцентрі.

"Завтра ще досить спекотна погода, але буде змінюватися. Вночі місцями пройдуть короткочасні дощі та грози, вдень також будуть короткочасні дощі. З 31 липня до 4 серпня очікується постійне зниження температури з невеликими, місцями помірними дощами і місцями грозами. З північного заходу Європи опуститься нова повітряна маса і вона принесе холодне повітря. Такі погодні умови в Харківській області — як мінімум до 4 серпня", — розповіла черговий синоптик Інна Гостєва.

У ніч на четвер, 30 липня, по Харкову і місцями по області передбачається короткочасний дощ, температура повітря опуститься до 17-22 градусів. Вдень можливий короткочасний дощ, гроза, місцями град, повітря прогріється до 30-35 градусів. Синоптики попереджають про шквал вітру 15-20 м / с по Харкову і місцями по області.

Вночі в п'ятницю 31 липня, очікується невеликий, місцями помірний дощ, стовпчик термометра покаже температуру від 14 до 19 градусів тепла. У світлий час доби — місцями невеликий короткочасний дощ, температура повітря буде коливатися в межах 23-28 градусів тепла.

У ніч на суботу 1 серпня, температура повітря опуститься до 11-16 градусів тепла. Вдень повітря прогріється до 21-26 градусів тепла. Істотних опадів синоптики не передбачають.

Вночі в неділю 2 серпня, температура повітря буде коливатися в межах 10-15 градусів тепла. У світлий час доби температура підніметься до 22-27 градусів тепла, синоптики попереджають про невеликий короткочасний дощ, який пройде місцями, і грози.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.