Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Харкові на пішохідному переході збили дитину

Фото: ХС
9-річного хлопчика з забоєм потилиці і переломом передпліччя доставили до лікарні.

На дитину наїхав "ВАЗ".

О 15:16 27 липня поліцейським надійшла інформація про аварію на перехресті вулиці Гвардійців Широнінців і проспекту Ювілейного. Водій "ВАЗа" наїхав на 9-річного пішохода, який перетинав проїжджу частину по пішохідному переходу. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіціі в Харківській області.

Коли копи прибули на місце події, потерпілого хлопчика вже госпіталізували до Харківської лікарні швидкої і невідкладної допомоги.

За інформацією директора Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктора Забашти, на місце аварії медиків викликали о 14:10.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водія трамвая госпіталізували після ДТП за участю бензовоза в Харкові

"[У постраждалої дитини — ред.] Забита рана на потилиці, перелом передпліччя. Він в нормальному стані. Дитину з мамою доставили до лікарні. "Швидка" була через 2,5 хвилини на місці", — розповів нам Забашта.

У поліції факт ДТП зареєстрували в журналі Єдиного обліку заяв та повідомлень. Вирішується питання про кваліфікацію події згідно Кримінального кодексу України.

Раніше KHARKIV Today писав, що в ДТП на Пушкінській загинув мотоцикліст. Аварія сталася в неділю, 26 липня, о 23:15. У поліції розповіли, що автомобіль Hyundai врізався в мотоцикл Yamaha, який їхав позаду машини.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.