Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Харкові на маршрути вийдуть п'ять нових тролейбусів

Фото: Сергей Козлов / KHARKIV Today
Ще шість нових тролейбусів повинні приїхати до Харкова до кінця січня.

Нові "рогаті" куплені в кредит. Вони курсуватимуть по маршрутах №2, №45 та №46.

5 грудня п'ять нових тролейбусів почнуть курсувати по місту. Вони прибули до Харкова в кінці минулого тижня. Про це повідомив заступник Харківського міського голови Ігор Терехов.

"Це нові, сучасні, комфортні і місткі тролейбуси, які повністю відповідають європейським стандартам. Наступна партія з шести тролейбусів повинна прийти до Харкова до кінця січня, і вони відразу ж вийдуть на маршрути міста", — написав Терехов на своїй сторінці в Facebook.

Фото: Facebook / Игорь Терехов
Фото: Facebook / Ігор Терехов

Чиновник уточнив, ті п'ять тролейбусів, які вже прибули до Харкова, вийдуть на маршрути №2, №45 та №46. До кінця листопада 2021 років Харків отримає 49 таких тролейбусів.

"Крім того, у травні 2021 року ми чекаємо 39 тролейбусів з автономним ходом — 11 ми вже отримали в 2020-у, всі вони працюють на маршрутах, що допомогло нам вирішити проблему з перевезенням жителів Північної Салтівки. А найближчим часом ці тролейбуси зв'яжуть віддалені Жихар, П'ятихатки та Горизонт з центром міста", — додав Терехов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оплатити проїзд в метро банківською карткою можна на 12 станціях.

Нагадаємо, 49 тролейбусів Харків закуповує за кредитом Європейського інвестиційного банку. З них 37 односекційних і 12 — двосекційних.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.