Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Харкові кілька маршруток потрапили в ДТП

Вдень у суботу в Харкові почався крижаний дощ, дороги і тротуари перетворилися на ковзанку.

Через негоду автомобілістам рекомендують утриматися від поїздок.

Увечері в суботу, 12 грудня, в Харкові сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю маршрутних автобусів. Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції Харківської області.

Так, о 18:20 патрульні отримали повідомлення про ДТП з травмованими на проспекті Московському, 299. В районі станції метро "Індустріальна" маршрутний автобус в'їхав у стовп.

ДТП маршрутка

"За попередньою інформацією, водій автобуса I-VAN не врахував дорожньої обстановки та скоїв наїзд на перешкоду — опору освітлення. В результаті ДТП медики госпіталізували в лікарню пасажирку автобуса", — розповіли патрульні.

Зараз встановлюються всі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

О 19:00 ще одна аварія за участю маршруток сталася на проспекті Гагаріна, 181 — в районі Одеської. Обійшлося без травмованих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На трасі в Харківській області ускладнено рух через негоду

"Учасниками ДТП стали автомобіль Daewoo Lanos, автобус "БАЗ", автобус "ЗАЗ" I-VAN і автомобіль Audi. В результаті ДТП ніхто не постраждав. Водії від оформлення ДТП відмовилися", — пояснили в патрульній поліції.

У відділі комунікацій поліції Харківської області повідомили, що за останню добу в регіоні сталося 113 дорожньо-транспортних пригод. За попередні — 81. Загиблих немає.

Раніше KHARKIV Today писав, що в Харкові оголосили жовтий рівень небезпеки через ожеледицю на дорогах. Рятувальники закликають автомобілістів до обережності.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.