Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Харкові хочуть купити апарат ШВЛ для новонароджених

Таке рішення прийняли на позачерговому засіданні міської комісії.

Терміни покупки апарату ШВЛ і витратних матеріалів не вказуються.

Харків придбає апарат штучної вентиляції легенів для новонароджених та витратні матеріали для надання допомоги пацієнтам з коронавірусом. Відповідне рішення "Про придбання медичного обладнання, витратних матеріалів для надання медичної допомоги пацієнтам, хворим COVID-19" прийняли на позачерговому засіданні міської комісії.

Згідно з протоколом засідання, комісія доручила департаменту охорони здоров'я Харківської міської ради розрахувати, скільки коштів із резервного фонду бюджету міста необхідно на придбання апарату штучної вентиляції легенів для новонароджених та витратних матеріалів для надання допомоги хворим коронавірусом.

Ще два департаменти повинні підготувати обґрунтування про виділення грошей з резервного фонду — департамент бюджету і фінансів та департамент економіки та комунального майна. Контролювати виділення коштів і придбання апарата ШВЛ і витратних матеріалів буде заступник Харківського міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення Світлана Горбунова-Рубан і секретаріат комісії.

Як писав KHARKIV Today, в Харкові коронавірус  підозрювали  у 11-місячної дитини.

13 квітня в Харкові зафіксували підозру на коронавірус у 11-місячної дитини. Її госпіталізували в реанімаційне відділення Харківської обласної дитячої інфекційної лікарні. Вона з матір'ю повернулася із Києва. Однак пізніше стан дитини покращився і підозру було лабораторно спростовано.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.