Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Харкові іноземці били і тримали в заручниках земляка

Потерпілому вдалося втекти.

За незаконне позбавлення волі поліцейські затримали п'ятьох підданих Королівства Марокко.

Близько 20:30 29 січня на вулиці Чернівецькій в Харкові (Салтівка) невідомі примусово посадили в Daewoo Lanos 21-річного громадянина Марокко і відвезли в невідомому напрямку. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіціі в Харківській області.

За даними поліції, того дня близько 20:00 до квартири 21-річного студента одного з харківських вишів прийшли п'ятеро невідомих, почали бити його нібито за борг. Потім вони змусили потерпілого сісти в машину і повезли в ліс, де знову побили його.

"Після цього чоловіка відвезли в квартиру на вулиці Владислава Зубенка. Побиття не припинялося і там. Тільки коли троє зловмисників пішли з квартири, а інші поснули, потерпілому вдалося втекти", — розповіли копи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відео звільнення викраденого харків'янина опублікувала поліція

Вони уточнили, зловмисниками виявилися четверо чоловіків віком 23, 25 і 26 років і 25-річна жінка — піддані Королівства Марокко, які знаходяться в Україні на законних підставах. Їх затримали за  ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Зараз вирішується питання про обрання запобіжного заходу за ч. 2 ст.146 Кримінального кодексу України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини). Санкція статті передбачає до п'яти років позбавлення волі.

Нагадаємо, 21 січня на парковці біля "Французького бульвару" троє невідомих затягли в автомобіль Mercedes-Benz Universal харків'янина і поїхали в невідомому напрямку. Викраденим виявився 26-річний харківський стоматолог Вугар Гардашов. Його вдалося знайти через два дні. 25 січня підозрюваних у викраденні Вугара Гардашова відправили до СІЗО

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.