Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Харкові два дні буде перекрито вулицю, що веде до аеропорту

Автобуси підуть в об'їзд вулиці Аерофлотської (на ділянці від проспекту Гагаріна до вулиці Ромашкіна), тролейбус №5 не курсуватиме до аеропорту "Харків".

Автобуси підуть в об'їзд вулиці Аерофлотської (на ділянці від проспекту Гагаріна до вулиці Ромашкіна), тролейбус №5 не курсуватиме до аеропорту "Харків".

З 9:00 до 20:00 9 червня і з 9:00 до 17:00 10 червня забороняється проїзд по вулиці Аерофлотській (на ділянці від проспекту Гагаріна до вулиці Ромашкіна). Це пов'язано з ремонтом асфальтобетонного покриття проїзжої частини по вулиці Аерофлотській, повідомили в департаменті інфраструктури.

На цей період автобуси №115е, 119е, 152е і 255е будуть об'їжджати закриту ділянку так: пр. Гагаріна - вул. Нестерова - вул. Ромашкіна.

Також у цей час по вулиці Аерофлотській і проспекту Гагаріна (на ділянці від розворотного кола "Аеропорт" до вулиці Південнопроектної буде заборонено рух тролейбусів. Тролейбус №5 курсуватиме так:

— вул. Університетська — вул. Ковальська/пер. Соляніківський — пров. Подільський — вул. Вернадського — пр. Гагаріна — вул. Південнопроектна — вул. Деповська — вул. Валдайська — розворотне коло "Залізнична станція "Основа".

Нагадаємо, навесні вулицю Аерофлотську вже ремонтували, на це пішов місяць.

Як писав KHARKIV Today, в місті — пробки. У Харкові ремонтують Московський проспект (на ділянці від Гімназійної набережної до вулиці Богдана Хмельницького) і Комунальний шляхопровід по проспекту Льва Ландау.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.