Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Харківську область привезуть туристів на обсервацію — потрібні співробітники в санаторій

Санаторію потрібно 12 осіб, щоб розносити їжу туристам, яких відправлять на обсервацію.

Санаторію потрібно 12 осіб, щоб розносити їжу туристам, яких відправлять на обсервацію.

Зараз в санаторії, в основному, працюють люди пенсійного віку і на місяць, поки в установі будуть перебувати туристи на обсервації, потрібні 12 нових співробітників. Пропонують зарплату 12 тисяч гривень на місяць, обов'язкова умова — не залишати санаторій. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила волонтер Анастасія Настенко.

За її словами, санаторій під Харковом днями прийме на обсервацію 150 осіб, які прибудуть із-за кордону. Перед вильотом їм зроблять експрес-тести на коронавірус. Санаторій сучасний, поруч — річка. Розташування санаторію не називають, скажуть тільки потенційним претендентам.

Людям, які погодяться попрацювати в санаторії, обіцяють 12 тисяч гривень зарплати на місяць, офіційне працевлаштування або укладення трудового договору. В обов'язки входить роздача їжі в одноразовому посуді і допомога молодшому медперсоналу, робочий день з 8:00 до 18:00.

Вік та освіта співробітників значення не мають, їм видадуть засоби індивідуального захисту, поселять в окремому корпусі і обіцяють повноцінне харчування, а також вітамінотерапію, кисневу терапію і інгаляції.

Якщо співробітники покинуть санаторій, то їх оштрафують або розірвуть трудові відносини.

Щоб влаштуватися на роботу, потрібно зателефонувати за номером: 0503232610 (Анастасія).

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.