Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Харківській області згоріли дві машини

Фото: ГСЧС
Машини були припарковані, коли загорілися.

У Валках і Солоницівці загорілися автомобілі Audi A4 і "ВАЗ-21099".

Пожежа в автомобілях сталася у Валківському та Дергачівському районах. Про це повідомили в Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій в Харківській області.

У місті Валки рятувальникам повідомили про загоряння легкового автомобіля 17 лютого о 15:40. Audi A4 був припаркований біля будинку №14 на провулку Сидоренка. У ньому горів моторний відсік, загальна площа спалаху склала два квадратних метри. Вогонь загасили за двадцять хвилин.

пожар
Фото: ДСНС

Вночі, 18 лютого, загорівся "ВАЗ-21099" в селищі Солоницівка (Дергачівський район). Автомобіль стояв навпроти будинку №12 на вулиці Сумський шлях. Вогонь почався у моторному відсіці і перекинувся на частину салону. Пожежу ліквідували за годину. У машині пошкоджено три квадратних метри площі. Всі обставини виникнення пожежі встановлюють.

Як писав KHARKIV Today, вночі 6 грудня на Салтівці підпалили Lexus.

Пожежа сталася на майданчику для паркування на проспекті Тракторобудівників в Харкові. Вогонь поширився з передньої частини Lexus GX 460. Автомобіль згорів повністю. Потім загорілися  Honda CRV і Daewoo Lanos, які стояли поруч, останнє авто повністю згоріло.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.