Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Харківській області затримали продавця "віртуальних" дров

Чоловік займався "бізнесом" в Інтернеті.

Шахрай обдурив понад п'ятдесят покупців на загальну суму 150 тисяч гривень.

Співробітники кіберполіції затримали 39-річного жителя Харківської області, який займався шахрайством в Інтернеті. Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіціі в Харківській області.

Слідчі встановили, що чоловік розмістив на платформі оголошення про продаж дров для опалення по передоплаті і ювелірних виробів від імені співробітника ломбарду. Однак після того, як клієнти перераховували гроші, товар чоловік не відправляв. Покупців блокував.

У зловмисника є дві судимості, він знаходився в розшуку за крадіжку та зберігання зброї. Йому вже вручили підозру за ч. 3 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Як писав KHARKIV Today, пенсіонерів, обдурених шахрайкою, шукають в Харківській області.

Рецидивістка з Балаклії представлялася контролером з перевірки лічильника води і пропонувала обміняти старі купюри на нові. Пенсіонери розуміли, що їх обдурили, тільки тоді, коли жінка йшла. 45-річній зловмисниці вручили підозру за ч. 2 ст. 190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Санкція статті передбачає максимальне покарання до трьох років в'язниці.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.