Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Харківській області замовили концерт Цибульської за 260 000 гривень

У мерії Ізюма стверджують, що гроші були виділені на святкування в лютому, а прийняття змін до бюджету — трудомісткий процес.

Торги на Prozorro не відмінили, навіть незважаючи на невизначеність в питанні легальності проведення масових заходів.

Управління культури Ізюмської міської ради має намір провести в День міста 13 червня концерт співачки Ольги Цибульської, на який в цілому заплановано витратити 265 320 гривень. Відповідна інформація розміщена на сайті Prozorro.

Так, 6 квітня Управління уклало три договори:

  • із підприємцем Сергієм Петрочком — про послуги з організації виступу української співачки Ольги Цибульської в святковому концерті до Дня міста Ізюм (130 800 гривень);
  • із підприємцем Максимом Ольховим — про послуги з технічного забезпечення виступу української співачки Ольги Цибульської в святковому концерті до Дня міста Ізюм (74 520 гривень);
  • із підприємцем Сергієм Бугаєвим — про послуги з організації виступу української співачки Ольги Цибульської в святковому концерті до Дня міста Ізюм (60 000 гривень).

Заступник ізюмського міського голови з гуманітарних питань Володимир Мацокін повідомив KHARKIV Today, що ніяких грошей на концерт Цибульської витрачено не було — оплата повинна відбутися за фактом виконання послуг.

"Ми вже попередили постачальників цієї послуги, що у нас під великим сумнівом проведення Дня міста в зв'язку з карантином. Є великі сумніви, що в перших числах червня масові заходи будуть дозволені", — зазначив Мацокін.

Чиновник заявив, що гроші на святкування були виділені ще в лютому, коли ні про яку пандемію мови не було.

"Бюджетні процеси — вони дуже тривалі і передбачені бюджетним кодексом. Звичайно, проведення оплати і проведення цих заходів взагалі тепер будуть переглядатися й корегуватися", — повідомив заступник мера.

Тендер на Prozorro поки не скасовано.

KHARKIV Today раніше писав про те, що  Управління культури Ізюмської міської ради планує 9 травня запустити святковий феєрверк на честь Дня Перемоги за 72 010 гривень.

Нагадаємо, що прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що якщо в Україні знизиться захворюваність коронавірусом до кінця квітня, то на початку травня працездатні українці вийдуть на роботу, транспорт частково відновить рух, а літні люди, школярі та студенти, як і раніше, будуть залишатися на карантині. Масковий режим і заборона на масові заходи також збережуться.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.