Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Харківській області "варили" сурогатний алкоголь в промислових масштабах

Фото: Харьковская областная прокуратура
Крім продукції, знайшли акцизні марки з ознаками підробки.

У них вилучили товарів на три мільйони гривень.

На території Куп'янського району група осіб організувала підпільне виробництво алкогольних напоїв, які в подальшому збувала. Про це повідомили в Харківській обласній прокуратурі.

За даними слідства, під час обшуків виявлено та вилучено понад 3500 літрів спиртовмісної рідини у флягах, більше 20 000 пляшок фальсифікованого алкоголю з акцизними марками з ознаками підробки, 800 пачок сигарет невстановленого виробництва. Загальна сума вилученого товару становить понад 3 мільйони гривень.

4 грудня двом жителям Куп'янська повідомили про підозру за ч. 2 ст. 199, ч. 2 ст. 28; ч. 1 ст. 204, ч. 2 ст. 28; ч. 2 ст. 204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення марок акцизного податку, виготовлення і збут підакцизних товарів групою осіб). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до п'яти років з конфіскацією та знищенням незаконно вироблених товарів. Зараз вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.

Фото: Харьковская областная прокуратура
Фото: Харківська обласна прокуратура

Нагадаємо, харківські заводи постачали "лівий" спирт підпільному цеху, який облаштували двоє мешканців Луганської області.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.