Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Харківській області у матері забрали трьох дітей

Хлопчик і дві дівчинки жили в антисанітарних умовах і не мали нормального харчування.

Зараз діти знаходяться в лікарні.

Співробітники соціальних служб спільно з представниками Національної поліції у вівторок, 22 вересня, провели перевірку умов проживання в одному з домоволодінь села Охоче ​​Нововодолазького району, де живуть троє дітей. Як повідомила KHARKIV Today старший інспектор відділу комунікації ГУ Нацполіціі в Харківській області Олена Соболевська, 10-річного хлопчика, а також 6-річну і однорічну дівчинку вилучили.

Ініціатором перевірки став голова Охоченської сільради. Її проводили інспектор ювенальної превенції спільно з представниками служби у справах дітей Нововодолазької РДА.

с

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Призвідників булінгу будуть ставити на облік поліції

Прийшовши на місце, представники поліції і соціальних служб виявили антисанітарні умови і відсутність нормального харчування для дітей.

За словами Соболевської, раніше діти на обліку соцслужб не стояли.

"Раніше соціальні служби в сім'ї не були. Двоє дітей — 6-річна дівчинка і 10-річний хлопчик — вчилися в школі, але в момент перевірки вони перебували вдома", — зазначила старший інспектор відділу комунікації регіонального ГУ НП.

с

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для харківських школярів проведуть тренінги з надання першої допомоги

Дітей виховує 34-річна мати. Зараз малюків вилучили з сім'ї і помістили до Нововодолазької центральної районної лікарні, де вони пройдуть медичне обстеження і, в разі необхідності, отримають необхідне лікування.

Співробітники поліції провели з матір'ю профілактичну бесіду і склали адміністративний протокол за ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) КУпАП.

Питання про подальшу долю дітей вирішується.

 

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.