Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Харківській області судитимуть водія, який збив жінку і сховав тіло

Чоловік може провести за ґратами сім років і три роки не сісти за кермо.

Винуватець смертельного ДТП прийшов в поліцію з повинною, через п'ять місяців слідчі завершили досудове розслідування.

Обвинувачувальний акт стосовно чоловіка, який в Лозовій (Харківська область) на смерть збив перехожу, вивіз її тіло в Донецьку область, спалив і закопав, передали в суд. Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Нацполіціі в Харківській області.

Зараз винуватець ДТП перебуває в слідчому ізоляторі. Його судитимуть за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху водієм) і ч. 1 ст. 135 (залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України. Згідно санкції статей, йому загрожує до восьми років за ґратами з позбавленням права керувати транспортом на термін до трьох років або без такого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Харковом білий автомобіль наїхав на жінку: поліція шукає свідків ДТП

Нагадаємо, 12 квітня в Лозовій зникла жінка. На наступний день слідчі виявили на дорозі сліди, характерні для аварії. Того ж дня в поліцію прийшов з повинною 31-річний житель села Катеринівка (Лозівський район). Він розповів, що їхав на "ВАЗ Калина" і збив пішохода. Жінка йшла по узбіччю в попутному напрямку. Від отриманих травм вона померла на місці. Щоб приховати аварію, водій завантажив тіло жінки в автомобіль і вивіз на територію Донецької області, де підпалив і закопав. Там він залишив і свій автомобіль, а сам повернувся додому.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.