Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Харківській області підтвердили три нові випадки коронавірусу

Всього в області 11 осіб заразилися COVID-19.

За добу в Харківській області підтвердили три нові випадки коронавіруси. Всього в регіоні — 11 хворих.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав голова Харківської облдержадміністрації Олексій Кучер.За його словами, всі три випадки підтвердили у жінок 39, 42 і 65 років, мешканок Харкова, Балаклеї та Лозової. Вони госпіталізовані, у важкому стані нікого немає.

"Одна з хворих — медик, працювала в Кропивницькому. Ще одна мала контакт з чоловіком, у якого підтвердився діагноз. Що стосується третьої — походження захворювання уточнюється, перебування за кордоном заперечує", — розповів Олексій Кучер.

коронавирус

Контакти двох хворих встановлено, вони в лікарні, ще один випадок — в процесі уточнення.

За весь час було 357 контактних осіб по підтвердженим випадкам захворювань COVID-19 і ще не підтвердженими підозрами. Загальна картина така: в Харківській області всього зареєстровано 59 підозр (+3 за останню добу), з них 11 випадків підтвердилися, 19 — не підтвердилися.

Ніхто не помер, але і поки не видужав.

В Україні за добу встановили 266 нових випадків зараження COVID-19, всього підтверджено 2 777 випадків, півтори тисячі осіб лікуються абмулаторно, інші госпіталізовані. В результаті ускладнень, викликаних хворобою, померли 83 людини, з них 40 чоловіків і 43 жінки. Серед померлих переважають особи у віці від 50 років (85,5%). 89 осіб повністю вилікувалися

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.