Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Харківській області новий головний архітектор

Фото: соцсети
Департамент містобудування та архітектури Харківської ОДА очолив 34-річний Антон Коротовських.

Більше ніж півроку минуло з моменту, як голова Харківської ОДА Олексій Кучер оголосив конкурс на посаду головного архітектора Харківської області.

17 серпня голова Харківської ОДА призначив директором департаменту містобудування та архітектури, головним архітектором Антона Коротовських. Контракт з ним уклали на період дії карантину. Відповідне розпорядження опубліковане на сайті Харківської ОДА.

Згідно з декларацією, яку Коротовських подавав в 2018 році, він був депутатом Пісочинської селищної ради і володів 40% архітектурно-проєктного бюро "Атріум". У його фінансовому звіті за 2017 рік вказано, що у нього є 10 соток землі в Пісочині, ще 7,5 сотками землі в Пісочині володіє його дружина, також у неї є майже 15 соток землі в Печенігах та квартира в Донецькій області. Дружина Коротовських на той момент будувала в Пісочині будинок площею 124 квадратних метри.

Також Антон Коротовських вказав в декларації Volvo V-40 1998 року випуску, який належить його родичці Людмилі Коротовських.

За 2017 рік чиновник заробив в архітектурно-проєктному бюро 48 тисяч гривень, його дружина заробила 38 тисяч гривень, працюючи в Інституті терапії імені Любові Малої. Готівкою у Антона Коротовських було 250 тисяч гривень, а у дружини — 300 тисяч гривень.

Згідно з даними Youcontrol, восени 2019 року проєктне бюро "Атріум" виграло тендер на розробку проєкту амбулаторії в селі Артемівка (Печенізький район Харківської області) на суму 169 тисяч гривень.

Нагадаємо, в кінці січня в Харківській ОДА оголосили конкурс на посаду головного архітектора в Харківській області. Тоді обов'язки головного архітектора виконував Юрій Фурсов.

У січні 2019 року з посади головного архітектора Харківської області звільнили Михайла Рабіновича, він досяг граничного віку перебування на державній службі.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.