Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Харківській області не всі школярі повернулися за парти після локдауну

Ілюстративне фото: Костянтин Чегринський / KHARKIV Today
Дистанційне навчання триває в 51 школі.

Залишилися вдома учні шкіл в тих громадах нашого регіону, де епідеміологічна ситуація залишається несприятливою.

З понеділка, 25 січня, школи Харківської області працюють за змішаною системою. Всього в нашому регіоні зараз працюють 704 навчальних заклади. Про це повідомили в департаменті науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації.

"Більшість шкіл — 640 — проводять навчальний процес очно. На тих територіях, де епідеміологічна ситуація залишається несприятливою, школи працюють з використанням технологій дистанційного навчання. Рішення про формат роботи навчальних закладів приймається на рівні місцевої влади", — розповіли чиновники.

Зараз 51 школа в області повністю працює дистанційно, 13 шкіл — використовують змішану форму навчання. Дистанційне навчання продовжують школи в Барвінківській, Зачепилівській, Петропавлівській, Лозівській та Дергачівській громадах. Змішане навчання ввели в Барвінківській, Первомайській та Олексіївській громадах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Школи Харкова і області запрошують на фестиваль про рівність в науці

Школярів Харкова навчають очно. Всі 723 дитячих садки в Харківській області працюють в звичному режимі.

У форматі дистанційного / змішаного навчання працює 61 заклад вищої та професійної передвищої освіти. У двох з них зараз здають екзаменаційну сесію, в 17 тривають зимові канікули.

Нагадаємо, до 25 січня в Україні був зимовий локдаун. В цей час харківські школярі 1-4 класів відправились на канікули. Учнів 5-11 класів перевели на дистанційне навчання. В області дистанційно займалися всі школярі.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.