Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Харківській області чоловік знайшов у лісосмузі пакет зі зброєю

В 
Мешканець селища Березівка шукав метал, а викопав у лісосмузі схрон, у якому знаходився пістолет, патрони і граната.

 

Майже 300 набоїв до різного виду зброї, пістолет, 2 магазини і граната Ф-1 із запалом УЗРГ знайшов у лісосмузі житель селища Березівка.

Як з'ясувалося, 36-річний чоловік шукав метал за допомогою металошукача і викопав із землі поліетиленовий пакет, в якому знаходилися боєприпаси. Про небезпечну знахідку він повідомив в поліцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: В Харькове разоблачили пенсионера-торговца оружием

На місце виїжджала слідчо-оперативна група Золочівського відділу поліції і фахівці вибухотехнічного управління обласного главку поліції. Під час огляду поліцейські виявили і вилучили пістолет ПМ з магазином без патронів, 112 патронів до пістолета ПМ, гранату Ф-1 часів Другої світової війни в розібраному стані з запалом, 156 патронів до пістолета ТТ і 26 - до автомата АК-74, а також два неспоряджені магазини до пістолета ТТ.

 

1
Мешканець селища Березівка знайшов у лісосмузі схрон зі зброєю. Фото: ГУ НП у Харківській області

Слідчі Золочівського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Правоохоронці встановлюють походження зброї і боєприпасів.

 

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.