Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Харківській області бригаді "швидкої" довелося добиратися до пацієнта пішки

Через погодні умови доїхати до деяких населених пунктів було неможливо.

Машина медиків не змогла доїхати до Великого Бурлука.

У неділю, 15 листопада, через складні погодні умови — поривчастий вітер, ожеледь та місцями велику кількість снігу машина "швидкої допомоги" не змогла доїхати до пацієнта. Медикам довелося добиратися пішки. Про це повідомляє Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф в Facebook.

"Через заметену трасу доїхати до окремих населених пунктів виявилося проблематичним. Так, автомобіль бригади "швидкої" по дорозі на виклик в смт Великий Бурлук не зміг проїхати через сніговий замет, тому далі до хворого медики вирішили йти пішки", — розповіли в Центрі екстреної медичної допомоги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центрі Харкова лікарі реанімували чоловіка після зупинки серця

У Центрі також повідомили, що незважаючи на складні погодні умови і роботу в умовах суворого карантину, екстрена медична допомога надається жителям області в повному обсязі і в режимі 24/7.

Раніше KHARKIV Today писав, що в Харківській області очікують збільшення кількості хворих коронавірусом, тому планують збільшити кількість спеціалізованих бригад "швидкої". Додавати ковідні бригади планують і в місті, і в області.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.