Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Харківській міськраді розкидали долари

Фото: Сергей Козлов / KHARKIV Today
Гроші полетіли на депутатів з пістолетів.

Коли депутати реєструвалися для голосування за бюджет Харкова на 2021 рік, по залу пройшовся молодий чоловік і випустив з пістолетів грошовий дощ. Секретар міськради Ігор Терехов почав кликати поліцію.

30 грудня під час другої сесії (позачергова) Харківської міської ради невідомий розкидав гроші в сесійній залі з пістолета, що стріляє грошима.

У цей час депутати саме перейшли до другого питання порядку денного — "Про бюджет Харкова на 2020 рік". Його мала озвучувати заступник харківського міського голови — директор департаменту бюджету і фінансів Тетяна Таукешева. Однак питань до неї не було і секретар міськради Ігор Терехов запропонував перейти до прийняття рішення.

В цей час з кінця залу, з лівого боку, вийшов молодий чоловік у червоній кофті і захисній масці і розкидав в сесійній залі гроші з двох червоних пістолетів "Money Gun". Він пройшов до трибуни, звернув праворуч і попрямував до виходу. Гроші полетіли на підлогу і потрапили на деяких депутатів. Депутати зашуміли і засміялися.

Сам Терехов не відразу помітив грошовий дощ. Коли йшла реєстрація для голосування за бюджет, він обурився діями молодого чоловіка, став кликати поліцію і вимагати скласти адмінпротокол.

"Виведіть молодого чоловіка. Де міліція? Запросіть! Виведіть його! Де міліція? Виведіть, он, людина пішла! І складіть адміністративний протокол! А потім після цього змусьте його прибрати все. Ми місто прибираємо, а він тут смітить, не зрозуміло чим, папірці якісь розкидав", — сказав Терехов.

Як писав KHARKIV Today, сьогодні, 30 грудня, у Харківській міській раді проходить друга (позачергова) сесія восьмого скликання. Першим питанням депутати розглянули увічнення пам'яті Харківського міського голови Геннадія Кернеса.

Депутати скаржилися, що не встигли ознайомитися з проєктами рішень, оскільки побачили їх на планшетах за півтори години до сесії, а також просили уточнити, яким чином хочуть увічнити Кернеса. Відповіді не прозвучало, незважаючи на це рішення прийняли.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.