Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У Кернеса вирішили посилити контроль за дотриманням маскового режиму в транспорті

У метро, трамваях і тролейбусах будуть стежити за наявністю масок у пасажирів і персоналу.

У метро, трамваях і тролейбусах будуть стежити за наявністю масок у пасажирів і персоналу.

У харківському транспорті прийняли рішення посилити контроль за дотриманням протиепідемічних заходів — стежитимуть за наявністю масок у пасажирів і співробітників, а також проведенням дезінфекції. Це стало відомо з протоколу "Про виконання превентивних заходів безпеки суб'єктами господарювання і населенням Харкова в період ослаблення карантину" позачергового засідання міської комісії Харківської міськради.

"Департаменту інфраструктури Харківської міської ради забезпечити посилення контролю за використанням засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, в тому числі виготовлених самостійно, персоналом і пасажирами метрополітену, наземного електричного і автомобільного транспорту, проведення дезінфекції рухомого складу метрополітену, наземного електротранспорту та автомобільного транспорту підприємств-перевізників", — сказано в документі.

Міськрада рекомендує поліцейським посилити нагляд за виконанням жителями Харкова протиепідемічних вимог в громадських місцях, в тому числі в міському транспорті, і реагувати на порушення. Адміністрації районів продовжать складати адмінпротоколи за порушення карантинних заходів.

На засіданні доручили заступнику міського голови з питань охорони здоров'я та соцзахисту населення Світлані Горбуновій-Рубан контролювати дотримання протиепідемічних заходів на підприємствах побутового обслуговування, торгівлі та громадського харчування.

Крім того, міськрада звернеться до Харківської обласної державної адміністрації з проханням надати інформацію про кількість хворих коронавірусом на державних підприємствах Харкова. Проєкт звернення повинні підготувати до сьогоднішнього дня, 15 червня.

Як писав KHARKIV Today, вже в кінці минулого тижня в харківському метро поліція зупиняла пасажирів без масок

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.