Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У гаражі у харків'янина знайшли арсенал зброї

Фото: Нацполиция в Харьковской области
Чоловік зберігав гранати, гвинтівки, підривники і патрони.

Частина знайдених боєприпасів вкрай небезпечні, їх знешкодять.

На початку травня до поліції заявили на харків'янина, який незаконно зберігає вогнепальну зброю. Копи знайшли правопорушника — 48-річного харків'янина. 17 листопада в його гаражі виявили зброю і боєприпаси. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіціі в Харківській області.

У чоловіка вилучили димову гранату ЗД-6, 26 детонаторів з маркуванням "А-670М33-1-15", три гвинтівки "Мосіна", гвинтівку "Токарева", сім багнетів до гвинтівок, 25 елементів димових гранат ЗД-6, ручну гранату РПГ-40, бронебійний артилерійський снаряд калібру 37 мм, головний детонатор до мінометної міни калібру 82 мм, більше 70 патронів різного калібру до стрілецької зброї.

Фото: Нацполиция в Харьковской области

"Вилучені бронебійний артилерійський снаряд, підривник до мінометної міни та граната РПГ-40 відносяться до категорії "вкрай небезпечн ", тому вони були спрямовані на спеціальний полігон для підриву з метою знешкодження. Інші вилучені речові докази направлені для проведення експертного дослідження", — розповіли поліцейські .

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Житель Первомайського зберігав зброю і боєприпаси на комунальному підприємстві

У поліції внесли інформацію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.