Натисніть "подобається", щоб слідкувати за KHARKIV Today на Facebook

У ДТП на Московському проспекті постраждало п'ятеро людей

Водіїв обох машин госпіталізували в лікарню.

ВАЗ об'їжджав припарковану вантажівку і зіткнувся з іномаркою. Автомобілі розкидало в різні боки.

Вранці, 19 березня, на Московському проспекті сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої постраждали п'ятеро людей, — повідомили у відділі комунікації поліції.

Слідчі встановили, що о 6 годині ранку в крайньому правому ряду рухався ВАЗ під керуванням 69-річного чоловіка, позаду по середній смузі їхав Opel, за кермом був 22-річний водій. Коли автомобілі майже порівнялися, ВАЗ став об'їжджати припаркований Volvo з напівпричепом і допустив зіткнення з Opel.

Иномарку отбросило на обочину. Фото ГУНП
Іномарку відкинуло на узбіччя. Фото ГУНП

Від удару ВАЗ відкинуло під вантажівку, а Opel — на ліву частину проїжджої частини. Після цього останній збив паркан і опинився на узбіччі. У Peugeot, який проїжджав в лівому ряду, полетіли частини паркану.

В аварії постраждали 22-річний водій Opel і троє пасажирів цього авто — 22-річний та 19-річний молодики, 35-річна жінка. Їх з травмами різного ступеню важкості госпіталізовано до лікарні. 69-річний водій ВАЗ отримав тілесні ушкодження, він теж знаходиться в лікарні.

Opel врезался в забор. Фото: ГУНП
Opel врізався в паркан. Фото: ГУНП

Слідчі порушили кримінальне виробництво за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Як писав KHARKIV Today, в ДТП в Харківській області загинули чотири чоловіки.

Вранці 2 березня на трасі Чугуїв — Мілове на в'їзді в Куп'янськ зіткнулися КамАЗ з причепом і Daewoo Lanos. ДТП сталося о 5:50. В результаті аварії від отриманих травм померли на місці 22-річний водій легкового автомобіля і двоє його пасажирів — 24-річна та 44-річна жінка. Ще один пасажир цього автомобіля, 47-річний чоловік, трохи пізніше помер в лікарні.

Як повідомили KHARKIV Today в приймальному відділенні Куп'янської центральної міської лікарні, 47-річний чоловік-пасажир Lanos — житель Луганської області. Чи були пасажири і водій цього автомобіля родичами, невідомо.

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.